Wahlmans väg 1A

Hedemora Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,4 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1984
Förening
BRF Emilsgårdarna
Om föreningen
Avgift
3 613 kr/mån
Driftkostnad
4 776 kr/år
Pris/m²
7 530 kr/m²
Antal besök
1 133
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till Wahlmans väg och denna välplanerade lägenhet med bra läge nära livsmedelsaffärer. Välplanerade 66,4 kvm om 2 rok. Här bor du bekvämt på markplan. Radhusliknande lägenhet med innergård. Lägenheten består av en liten hall innan du kliver in i köket. Från vardagsrummet når du din egen altan. Bra planerad med en liten hall som leder till en stor klädkammare och ytterligare ett klädförråd. Sovrum med ytterligare två garderober. En liten hall leder till en stor klädkammare och ytterligare ett klädförråd. Renoveringsbehov. Gemensam tvättstuga och föreningslokal .

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och ligger centralt i en befolkningstät region i södra Dalarna. Riksväg 70 passerar Hedemora och är en pulsåder för trafiken mellan Mälardalen och Dalarna. Hedemora erbjuder ett rikt kulturliv och närhet till naturen. För ytterligare information om Hedemora kommun se deras utmärkta hemsida www.hedemora.se .

För en aktiv fritid så ligger den populära skidanläggningen Romme Alpin på ett avstånd om 40 minuter. Romme Alpin erbjuder 19 kilometer pist och toppmoderna 6-stolsliftar för varierad skidåkning.se www.rommealpin.se. Det finns flera golfbanor i närområdet. Avesta och Säter erbjuder mycket fina 18-hålsbanor. Hedemora med sin trevliga 9-hålsbana är mycket bra alternativ, inget krångel med att boka tider, aldrig kö, spela när du vill och har tid.
Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig på c:a 45 minuter. Hedemora ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm. En bilresa från Stockholm till Hedemora tar c:a 2 timmar. Väl utbyggd tågtrafik Stockholms Central-Hedemora 1,50 H. Arlanda-Hedemora 1,30 H.

Läs mer hos mäklaren
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 11
    maj
    Tis 11 maj kl. 17:00–17:30
    I dessa tider ber vi om Er anmälan till visningen. Anmäl Er på vår hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.