Nedre Långvinkelsgatan 29B

Helsingborg - Centrum, Helsingborg Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
BRF Liden Östra
Om föreningen
Avgift
2 637 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
38 162 kr/m²
Antal besök
3 067
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till Nedre Långvinkelsgatan 29B!

Men enbart att fåtal steg från city når ni denna ljusa och rymliga tvåa på lugnt läge och grönskande utsikt!
Föreningen erbjuder möjlighet att hyra en plats i garaget under huset vilket förenklar vardagen för er som boende här. Ni tar er in på en utav två innergårdar som tillhör föreningen och upp på andra våningen. Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och en större klädkammare.

Köket erbjuder fantastiska arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter, ett generöst fönster i västerläge ger rummet ett naturligt ljusinsläpp med grönskande utsikt. Köket är i en modern och tidlös design i vitt och har en komplett maskinpark. Här erbjuds en rymlig matplats med en semiöppen planlösning till vardagsrummet vilket gör det möjligt att ha ett stort matbord för större sällskap.

Vardagsrummet har en härlig rymd och ger plats till en stor soffa. Den platsbyggda tv-bänken är stilfullt integrerad och ger en god förvaring, här finns även möjlighet att komplettera med platsbyggd bokhylla ovan på. Från vardagsrummet nås balkongen i söder/västerläge och vetter mot föreningens gemensamma innergård som även går att nyttja för medlemmar, här finns både grillar och utemöbler.

Det rofyllda och lugna sovrummet mot innergården i österläge är optimalt placerat för minimal insyn. Sovrummets rymd ger plats till garderober med samtidigt som här finns utrymme till en kontorsplats eller mer förvaring. Precis utanför sovrummet i hallen finns den väl tilltagna klädkammaren. Ett rymligt och modernt badrum i tidlösa materialval finns intill sovrummet. Badrummet är utrustat med en dusch, handfatskommod, förvaringsskåp och en tvättmaskin.

En rymlig och luftig lägenhet mitt i centrala Helsingborg men på ett unikt ostört läge samt möjlighet till garage!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.