Direktörsgatan 22

Helsingborgs kommun Se på karta

850 000 kr

895 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1981
Förening
HSB BRF Sjöstjärnan i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
5 525 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
13 492 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och fräscha 2:a på markplan med uteplats i klockrent västerläge. Med parkeringsmöjlighet i form av garage finns vid ST1 macken på Furutorpsgatan (Förvaltas av kommunen ej föreningen). För tillfället finns där gott om lediga platser.

Bostaden disponeras över 63 välplanerade kvadratmetrar med utepltas som nås från bostadens rymliga vardagsrum. Köket går i helvitt med gott om förvaringsyta, matplats för 4 personer finns här. Intill entrén finner ni såväl en separat klädkammare samt det stora sovrummet, här finner vi precis som i resten av bostaden, ett genomgående snyggt ljust golv.
Badrummet är kaklat och fräscht i ljusa kulörer.

Promenaden ner till Södercity, Campus och Helsingborgs stad på mindre än 10 minuter gör bostaden mycket attraktiv för främst studenter men även för den som letar efter sin första bostad eller det nykära paret. I området finner vi även en rad närbutiker, apotek, parker, goda kommunikationer och mycket mer. Närheten till nya Söder ger dig ett stort utbud av ytterligare service och butiker.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Robin Zecevic

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Robin Zecevic, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179332

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.