Nyproduktion

Ekerödsgatan 26

Helsingborgs kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Avgift
3 585 kr/mån
Pris/m²
38 043 kr/m²
Antal besök
262
Nyproduktion

Vill du ha ett boende som du bara kan flytta rakt in i? Då har du äntligen något att längta till. En nyproducerad tvåa med närhet till allt du behöver.

Tack vare en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Ett snyggt golv och vitmålade väggar blir starten för att göra hemmet till ditt. Och glöm inte att titta igenom alla våra inredningsval som erbjuds, för att du ska få det boende som du vill ha. Du hittar inredningsportalen via hemsidan.

Den härliga balkongen når du från köket och är en skön plats för att dricka bubbel en varm sommarkväll. Badrummet är smakfullt inrett med klinkergolv och kakel på väggarna, vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Extra bekvämt med komfortvärme i golv, handdukshängare med värme och spotlights i tak. Du får även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Mariastaden har du fördelar som närheten till tågstation, universitet, affärer och natur. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med cykel, tåg, bil eller buss. Ska du börja studera på Campus eller i Malmö/Lund, är detta boende rätt för dig. Från Maria station tar dig lätt och smidigt till universiteten.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad