Nyproduktion

Ekerödsgatan 26

Helsingborgs kommun Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Våning
2
Avgift
2 926 kr/mån
Pris/m²
36 413 kr/m²
Nyproduktion

Flytta till en smart lägenhet med öppen planlösning och bra ljusinsläpp på bästa pendlingsläge. Oavsett om du föredrar cykel eller tåg så är du snabbt i både stan och Pålsjöskog. Du inreder denna nyproducerade bostad på ditt personliga sätt. Ta en titt i inredningsportalen på hemsidan. Ett snyggt genomgående golv och vitmålade väggar blir starten för att göra hemmet till ditt.

Den härliga balkongen når du från köket och balkongen är en skön plats för att avnjuta kvällsmaten en varm sommarkväll. Badrummet är smakfullt inrett med klinkergolv och kakel på väggarna, vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Extra bekvämt med komfortvärme i golv, handdukshängare med värme och spotlights i tak. Du får även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Mariastaden har du fördelar som närheten till tågstation, universitet, affärer och natur. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med cykel, tåg, bil eller buss. Ska du börja studera på Campus eller i Malmö/Lund, är den här lägenheten pricken över i:et för dig, då tågstationen ligger nära och tåget på Maria station tar dig direkt till universiteten.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad