Nyproduktion

Krikonslingan, 1:3

Hemmeslöv, Båstads kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Våning
1
Förening
BRF Optimalahem i Båstad Två
Om föreningen
Avgift
2 980 kr/mån
Pris/m²
32 393 kr/m²
Nyproduktion

Äntligen finns nu chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet i vackra och natursköna Hemmeslöv!

Här uppför OH Gruppen 24 st bostadsrätter i ett nytt, lugnt och väl beläget område. Lägenheterna erhåller en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard. Här kan du njuta av ett bekymmerfritt boende i många år fram över!

Till samtliga bostäder ingår en egen privat trädgårdstäppa där du kan njuta av morgonkaffet, ljumna sommarkvällar eller pyssla med din kryddodling. På täppan blir det gräs och ligusterhäckar och de allmänna gångarna är belagda med grus. Vattenutkastare kommer att finnas under balkongerna på respektive byggnad och på området kommer det att finnas gott om parkeringsplatser.

Föreningen erbjuder även möjlighet för juridisk person att köpa lägenhet. Här finns inte heller några restriktioner gällande uthyrning vilket innebär att du kan köpa en lägenhet både som permanentbostad, investering, fritidsboende eller i syfte att hyra ut.

Tillval sker med hjälp av Mija Kinning, känd från Bygglov på TV4. Mija ger dig proffsig hjälp i att sätta ihop de tillval som passar för just dig och din lägenhet. Vi har ett stort urval av kostnadsfria tillval och erbjuder utöver dessa även extra tillval mot en mindre kostnad vilket ger dig möjlighet att designa din lägenhet precis så som du önskar!

Barnvänligt område med gångavstånd till förskola, lekplats och stora grönytor. Här bor du bekvämt med närhet till sandstrand, kommunikation och allt som området har att erbjuda. Du som bosätter dig på Heden får möjlighet att uppleva härlig natur, vackra strövområden, salta bad och Båstads puls.

Bostäderna är 1-2 r o k med en boarea på 36,8-58,6 kvm, pris från 1 395 000 kr.

För att få löpande information om projektet - skicka in din intresseanmälan!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linnéa Bjering!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Båstad

Kontakt

Linnéa Bjering

Fastighetsbyrån Båstad
Mäklare Linnéa Bjering, Fastighetsbyrån Båstad
072-202 12 96