Långgatan 22

Herrhagen, Karlstads kommun Se på karta

1 395 000 kr

1 495 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Hugin i Karlstad
Om föreningen
Avgift
4 416 kr/mån
Pris/m²
22 320 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna välrenoverade tvåa belägen med fritt och högt läge på populära Herrhagen! De generösa sällskapsytorna och de stora fönsterpartierna ger en härlig rymd och plats för umgänge. Bostaden är ljus och håller en genomgående hög standard då lägenheten renoverades i jan 2023. Bostadsytan är om 62,5 kvm och disponeras om ett rymligt kök med plats för matplats, stor hall, generöst vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som bjuder på utsikt över taknockarna och mot Lambergstjärnet, stort och rogivande sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. Stort plus för hiss som nås från entréplan. En mycket välskött HSB förening.

Här bor du i en trivsam lugn miljö bland Herrhagens villabebyggelse. Föreningen har även en egen gård som går att nyttja samt en övernattningslägenhet som går att hyra till en låg avgift. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, vårdcentral, goda kommunikationsmöjligheter med mera.

Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Varm välkommen att anmäla dig till bokad visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlstad

Kontakta mäklaren

Valentina Hoti

Fastighetsbyrån Karlstad
Mäklare Valentina Hoti, Fastighetsbyrån Karlstad
0730928986

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas