Fiskarvägen 20

Herrvik, Värmdö Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Biarea
12 m²
Balkong
Nej
Avgift
2 659 kr/mån
Driftkostnad
17 040 kr/år
Pris/m²
51 979 kr/m²
Antal besök
2 527
Dagar på Hemnet
27

I det attraktiva villaområdet Herrvik uppför det lokala och välrenommerade byggföretaget Allerskog & Krantz fyra parhus om 138 kvm per enhet och två minivillor om 48+12 kvm på två fastigheter som kommer att bilda Brf Fiskarvägen 19-20. Föreningens totala tomtareal är 4 447 kvm och husen byggs med genomgående hög standard. Smakfulla materialval såsom platsbyggt kök med Carrera marmor, vattenburen golvvärme via bergsvärmepump och genomgående enstavig ekparkett. Stor södervänd terrass som vetter mot naturen. Det byggs tre enheter på varje tomt i ett uppvuxet villaområde som kommer att smälta in på ett fint sätt i denna underbara skärgårdsmiljö.

Herrvik är ett mycket trevligt och attraktivt område, här finns havet, stränder, badsjöar och stora naturområden inpå knuten. Närheten till bussar, förskolor och skola gör att det är ett eftertraktat permanentområde. Att ta sig med buss in till slussen tar ca 30 minuter, det är linje 432-434 som trafikerar den sträckan. Närmaste busshållplats heter Herrviks Gård och dit är det ca 400 meter. Vissa pendelparkerar vid t.ex. Grisslinge eller Mölnvik och då finns det ytterligare ett antal bussar att tillgå. Dit är det ca 5 km. I Mölnvik finns även ett stort köpcentrum där man finner det mesta. Närmaste förskola finns i Skeppsdalström eller vid Hagaberg. För de äldre barnen som ska till skolan är Vik den närmaste. Övriga skolor i närheten är Hemmesta och Ösbyskolan.

Att ha båt är för många en stor tillgång och att förtöja den gör man lättast vid en plats vid båtklubben i nere i Herrviken, ca 800 meter. Se vidare på www.varmdoviksbatklubb.se. Områdets egna badplats heter Ålbadet och dit är det ungefär lika långt. Det finns även ett par badsjöar inom samfälligheten, Kroksjön och Korsmosjön. Tennisbanor finns inom området och att spela golf gör man närmast på Wermdö Golf & Country Club, ca 4 km.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB