Cederflychts Gata 5

Hisings Backa, Göteborg Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1973
Förening
HSB BRF Bäckebol i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 952 kr/mån
Pris/m²
24 130 kr/m²
Antal besök
1 050
Dagar på Hemnet
20

Välkomna till Cederflychts Gata 5 och Brf Bäckebol. Nu finns möjligheten att förvärva en bostad i jättefint skick. Praktisk planlösning om 66.1kvm på våningsplan 2 av 2 med snyggt renoverad kök och badrum i elegant stil.

Bostadens rum är stora och rymliga och skapar tillsammans med väl tilltagna fönster ett ljust och luftigt hem. Bostaden har en hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt sovrum och ett ljust och stort och vackert kök. En bostad med stora möjligheter att trivas i.

OBS: Parkeringsplats (Garage) ingår i månadsavgiften.

Här bor du nära grönområden med löp/promenadstråk och du har även gångavstånd till Selma Lagerlöfs torg med stort utbud av service, affärer och restauranger. Inte långt bort har du Bäckebol Köpcentrum med flertalet affärer såsom IKEA, Bauhaus, Media Markt, Plantagen, m.m. Åker du kommunalt finns det två hållplatser att välja på, Backadalsmotet och Körkarlens gata. Från Backadalsmotet går Grön express och på ca 10 minuter är du inne vid Nordstan. Från Körkarlens gata avgår buss 18 och 19 som på ca 19 minuter tar dig till Brunnsparken.

Välkomna att boka er till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.