Övralidsgatan 15, vån 5 av 6

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

1 290 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1971
Förening
Riksbyggen BRF Blå Staden
Om föreningen
Avgift
4 510 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
21 500 kr/m²

**VÄLKOMNA HEM** Här har du en ljus och trivsam genomgångstvåa högt upp i huskroppen på våningsplan 5 av 6. Bostaden har både hiss samt inglasad balkong. Här finns bland annat ett tidstypisk kök, ljust helkaklat badrum, väl tilltaget sovrum och ett rymligt vardagsrum där stavparketten är bevarad. Här ges möjlighet till att designa med omtanke men också med nytänkande i de materialval som kan användas för att prägla sin egen stil och smak.

Redan vid första ögonkastet när du öppnar entrédörren slås du av den fantastiska utsikt in till bostadens härliga rymd med sin välbetänkta planlösning och en vy så långt ökat kan nå. Läget är väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark.

Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Riksbyggen Brf Blå Staden är belägen i en naturnära stadsdel med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. I närområdet har du all tänkbar service, bland annat mataffär, apotek, bibliotek och fiskbil. Bäckebol köpcentrum med sitt stora utbud av både kläd- och möbelbutiker, elektronik och inredning ligger bara en stenkast ifrån.

Naturen och motionsslingor finns på behändigt avstånd. I denna förening finner du trevliga gårdar med flera lekplatser och grillplats. Föreningen erbjuder också tvättstuga, biltvättplats, barnvagnsförråd, cykelförråd, festlokal (puben), biljardrum, snickeri, vävstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu och miljöstation mm.

OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen

Kontakta mäklaren

Labinot Aruqaj

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
Mäklare Labinot Aruqaj, Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
073-702 28 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas