Sagogången 32

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
Riksbyggen BRF Sagogången
Om föreningen
Avgift
4 468 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
25 118 kr/m²
Antal besök
1 561
Dagar på Hemnet
15

Mycket välplanerad och praktisk belägen på vån 1 (1/2 tr) 63 kvm med stor balkong i västerläge. Bra läge i området med närhet till affär och busshållplats. grönområde. Föreningen genomför har genomfört en stamrenovering så befintligt badrum är nytt. Stort kök med gott om skåp samt fina bänkytor och en rejäl matplats för långbord. Stor och rymlig balkong med soligt västerläge.
Bredband ingår i avgiften!
Buss till olika delar av Hisningen och centrala Göteborg och E20 norr och söder ut. Nya Selma Lagerlöfs torg växer nu fram inom promenadavstånd men redan idag finns där ett brett utbud av service.

Brf Sagogången är en mycket välskött förening där man tagit hand och både husen och markområdena. Senaste tillskotten är en ny lekplats för de små och en rekreationsplats med grillhörna för de stora. Föreningen har även flera aktivitetsgrupper som är mycket uppskattade och välbesökta.

Sagogången är ett bra och trivsamt bostadsområde. Där alla skall trivas här och samtidigt bidra till att öka gemenskapen och den allmänna trevnaden i området. Föreningen brukar ordna med träffar med de boende, där vi umgås och gör en gemensam insats med diverse olika arbeten i föreningen.

Läs mer hos mäklaren
Helins Mäklarbyrå AB

Kontakta mäklaren

Lars-Åke Helin

Helins Mäklarbyrå AB
Mäklare Lars-Åke Helin, Helins Mäklarbyrå AB
0708-498825

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.