Älvkarleövägen 22

Hjorthagen, Stockholm Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,2 m²
Balkong
Nej
Byggår
1937
Förening
BRF Hjorthagshöjden
Om föreningen
Avgift
2 943 kr/mån
Pris/m²
71 267 kr/m²
Antal besök
685
Dagar på Hemnet
6

Vänligen förboka visningstid under "visning".

Varmt välkommen till en av Hjorthagens och Abessiniens absolut finaste 2:or.

Hela lägenheten har de senaste åren renoverats och är idag i mycket gott skick. Tack vare en genomgående planlösning och många fönster så får man en mycket luftig och rymlig känsla. Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng. Väl genomtänkt och mycket fint renoverat kök med en matplats. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum. Vitlaserad holländskförband golv i både vardagsrum samt sovrum.

Hallen är väl utformad med mycket förvaring och öppnar välkomnande upp till lägenhetens alla rum. I hallen finns fyra platsbyggda garderober samt bra yta för avhängning. Marmorklinker med golvvärme. Badrummet är stort och luftigt med ett ordentligt vädringsfönster samt badkar. Golvvärme även här. Hela lägenheten har sober färgsättning och fina ytskikt.

I området finns närhet till grönområden, kommunikationer och city. Från det lugna och idylliska läget i Hjorthagen når man såväl Karlaplan som Östermalmstorg på några minuter med tunnelbanan. Närheten till Djurgården och Lill-Jansskogen erbjuder fina promenadmöjligheter. Förskola och skola finns i området. Den lokala mataffären finns på Artemisgatan, liksom Hjorthagens kvarterskrog och sushirestaurang. Lika nära är det till all den service som växt fram i Norra Djurgårdsstaden. Med Hemköp, systembolag ett flertal restauranger samt flera lekplatser och stora möjligheter till rekreation. Gångavstånd till Ryttarstadion för den hästintresserade, Kungliga tennishallen och Östermalms IP med uppspolad skridskobana vintertid. Nyöppnade klätterverket med Sveriges högsta klättervägg i gamla gasklockorna.

Vill ni njuta av naturen rekommenderas en promenad till Stora Skuggan med eget värdshus och 4H-gård eller en runda i något av Lill-Jansskogens joggingspår.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Mathias Dominius

Notar
Mäklare Mathias Dominius, Notar
0708-99 79 36
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.