Stenkvistavägen 11

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Scenen i Teaterkvarteret
Om föreningen
Avgift
2 887 kr/mån
Pris/m²
53 222 kr/m²

Riktigt fin och välplanerad 2:a med mysig balkong! Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar trevliga ytor för umgänge. Sovrummet har plats för en säng, fåtölj och förslagsvis en byrå. I anslutning till sovrummet hittar man även en väl tilltagen klädkammare. Badrummet går i en smakfull färgskala och är utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter.

Populärt och expansivt område med omedelbar närhet till T-bana, bussar, butiker och restauranger.

I området har man direkt närhet till både förskolor samt skolor

Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Balkong
Underbar balkong med plats för många vänner. Här kan du möblera med en loungesoffa, ett cafébord med stolar samt en massa växter. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som uppskattas av de flesta. Här finns plats för en soffa, TV-möbel och matbord. Stora fönsterpartier vetter mot den trevliga balkongen.

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet är sovrummet rofyllt beläget med utsikt över balkongen. Här finns plats för en dubbelsäng. Väl tilltagen klädkammare finns i anslutning

Kök
Modernt och smakfullt kök med vita släta luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin

Badrum
Snyggt badrum med vitt kakel och grått klinker. Här finns dusch med glasvägg, toalett, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Idag finns utrymme för ännu en garderob. På golven i bostaden, utom badrum, pryder en enhetlig parkett och samtliga väggar är vitmålade.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Adi Stukan

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Adi Stukan, BOSTHLM Älvsjö
072-150 96 24