Kommande

Lingvägen 203

Hökarängen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Toppsockret i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 998 kr/mån
Kommande

Välkommen till Lingvägen 203!

Luftig och rymlig bostad med knapp insyn! Hall med optimal förvaring, helkaklat badrum med installerad tvättmaskin, stort sovrum och vardagsrum med generösa fönsterpartier med stort ljusinsläpp. Kök med plats för matbord och utgång till en fantastisk balkong, inglasad, med vy över föreningens lummiga innergård. Här leker barnen fritt och tryggt, lite av "bullerbyn-känsla". Här finns det boulebana, gemensam grillplats, flertalet sittgrupper, mindre bollplan m.m.

Brf Toppsockret är en av söderorts mest stabila och trygga bostadsrättsföreningar att bo i. De erbjuder medlemmar parkering för en förmånlig peng och vid infarten till föreningen finns även 6 st platser med p-automat för besökare. Se mer info under föreningsfakta.

I populära Hökarängen finns god närservice, vårdcentral, tunnelbana och flertalet bussförbindelser att välja på. Här finns en kulturmärkt gågata med butiker, restauranger och flertalet caféer att besöka, Konditorn & Bagarn och surdegsbageriet BAK som exempel. Härliga prommenadstråk i området, allt mellan lummiga stigar, parker och öppna fält. Badsjöar nås inom rimligt avstånd. Kort cykeltur till närområdet Farsta med köpcentrum.

Hökarängen är ett växande område, mer spännande läsning finna i följande länken https://vaxer.stockholm/omraden/hokarangen/

Detta är en Kommande® försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Anna Isaksson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Anna Isaksson, HusmanHagberg Enskede
070-338 44 20

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.