Kommande

Russinvägen 2

Hökarängen, Stockholm Se på karta

2 095 000 kr

1 995 000 kr +5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Byggår
1961
Förening
BRF Sirapen
Om föreningen
Avgift
3 002 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
36 121 kr/m²
Kommande

I en mycket välskött förening belägen i lugna och trevliga kvarter finner ni denna välplanerade och charmiga bostad. Här bor ni på lättillgängliga entréplan med en härlig inglasad balkong i söderläge. Lägenheten innefattar ett bevarat originalkök med stor matplats, stambytt och fräscht badrum samt fint vardagsrum med vacker stavparkett. Här får ni en spännande mix av äldre och charmigt samt modernt och bekvämt.

Hökarängen ligger ca 5 km ifrån centrala Stockholm och här bor idag ca 9500 invånare. Stadsdelen uppfördes med start 1945 och är idag klassad som ett av stadens kulthurhistoriskt värdefulla områden. Hökarängens centrum är ett av Stockholms äldsta och är otroligt charmigt med sin kullerstensbelagda gågata, välsorterade mataffär, små lokala butiker, restauranger och förträffliga bagerier som BAK och BK. Självklart finns också det lokala bryggeriet Pang Pang, Hökis Thai, Kaffe Express Colombia samt Dirty Dough för den som gillar mat och dryck.

I området finns ett stort antal offentliga konstverk, bl.a. Ernst Billgrens skulptur ”Kyrka” som Stockholm stad gav till kronprinsessan Victoria i morgongåva 2010. Hökarängen har även en konsthall samt ett flertal fina parklekar såsom Starrmyran och Fagerlidsparken med plaskdamm på sommaren.

I Hökarängen finns en mycket väl utbyggd barnomsorg med ett flertal förskolor samt hela 4 grundskolor i området. För den som vill motionera finns här också ett trevligt elljusspår samt närhet till flera badplatser.

Kommunikationer sker enklast med tunnelbanans gröna linje som tar er in till T-centralen på ca 20 minuter eller södermalm på ca 13. Vi brinner naturligtvis lite extra för just Hökarängen då vi själva har vårt kontor här.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.