Kommande

Lundhagsvägen 208

Hovsta, Örebro kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1990
Förening
Riksbyggens BRF Örebrohus nr 29
Om föreningen
Avgift
5 897 kr/mån
Pris/m²
10 775 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till en rymlig och välplanerad bostad i Hovsta. Här möts du av en härlig balkong som ligger i anslutning till lägenhetens entré. På balkongen finns det gott om plats för utemöbler. Vidare in i hallen finns plats för avhängning. Från hallen nås bostadens alla delar. Direkt till höger ligger köket som upplevs ljust och rymligt med bra förvaring och bänkytor. Fin plats för matbord invid stort fönsterparti.

Från köket tar du dig vidare in till vardagsrummet där det är ett väldigt fint ljusinsläpp som framhäver det slipade och vaxade golvet och ger en luftig känsla. Ljuset framhäver även ytorna i rummet som kan utnyttjas på ett bra sätt efter dina möbleringsönskemål. Vägg i vägg med vardagsrummet ligger lägenhetens sovrum. Sovrummet har bra plats för dubbelsäng och ytterligare möbler i form av garderob eller byrå. Centralt i bostaden är badrummet beläget. I badrummet finns bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare samt diskbänk.

Här finns också god plats för förvaring i form av två stora förråd som även dem tillhör bostaden, ett av förråden är beläget i anslutning till balkongen vid entrén och det andra på markplan vid trappan upp till bostaden. I dagsläget används det renoverade förrådet på entréplan både som gästrum/kontor

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskola och skola samt fina grönområden. I närheten av bostaden finns även Hovsta centrum med bland annat pizzeria och frisör. Gångavstånd till busshållplats där buss går till Örebro city.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.