Kommande

Kansligränd 20

Huddinge kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 10, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Sågbäcken
Om föreningen
Avgift
2 929 kr/mån
Driftkostnad
3 636 kr/år
Pris/m²
40 714 kr/m²
Kommande

Föreningens större 2 rok på 49 kvm tillsaluförs sällan. Lägenheten ligger intill Kvarnbergsplan och blir med sin låga avgift och sin ''nyproducerade'' känsla lätt en pärla att trivas i. Husen är uppförda 2016 vilket gör att lägenheten andas nytt samtidigt som du bor i en stabil förening. Lägenheten ligger längst bort på loftgången, vilket ger en privat känsla och möjlighet att ställa fram café-set och njuta av en kaffe i solens första strålar.

Bostaden erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin samt stor duschhörna med svängdörrar i glas, ett stilrent kök med alla bekvämligheter i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rofyllt och stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Gott om förvaring i inbyggda garderober i sovrum och hall.

Stora fönsterpartier i olika väderstreck skapar känslan av rymd och ger ett underbart ljusflöde genom hela bostaden.
Plats för matgrupp i samspel mellan vardagsrum och kök. Här har du även en trevlig vy över det lugna området.

Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan.

Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter.

Vid Kvarnbergsplan som ligger endast ett stenkast från bostaden finns det simhall och gym, mataffär, restauranger samt Rådsparken och fina grönområden. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C. Det finns även gott om skolor och förskolor i området På gångavstånd ligger Huddinge Centrum.

I Huddinge centrum finns ca 70 butiker i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på endast 15 minuter.

Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum.

Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i!

Bostaden är en kommande försäljning, kontakta mäklare för mer information och visning - 070 491 90 18!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Stefanie Schubert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-491 90 18

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.