Nyproduktion

Magasinsgatan 31 B

Hudiksvalls kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
BRF Kajkanten i Hudiksvall
Om föreningen
Avgift
2 633 kr/mån
Pris/m²
45 341 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna tvåa med balkong i söder med bra läge för dig som vill ha utkik över vad som händer på innergården och när bastun är ledig. Här har du också vidsträckt utsikt över Hudiksvallsfjärden.

Bostadens kök är praktiskt placerat med plats för matbord och köksbänk i vinkel. Den utstickande bardisken kan fungera både som uppläggningsbänk och sittplats för en snabbfika. Till din hjälp har du ett vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho.

I anslutning till hallen har den här trivsamma tvåan sitt badrum med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma. Här finns allt ett badrum kan tänkas behöva. Kombimaskin från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter morgonhumöret.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och för den goda ordningens skull, en hel garderobsvägg och ett städskåp. Söderläge även här med fönster mot innergården och en glimt av fjärden.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Richard Tynér

Serneke Bostad
Mäklare Richard Tynér, Serneke Bostad
+46703200641

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.