Kommande

Jönköpingsgatan 33A

Husensjö, Helsingborg Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Vanja i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 046 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
21 818 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till dessa välplanerade två rum och kök på Jönköpingsgatan 33A. Lägenheten ligger högt i huset och är genomgående vilket gör den väldigt ljus och trivsam. Lägenheten har de senaste åren blivit uppfräschad. I köket har man målat väggar och köksluckor, bytt bänkskiva och vask. Diskmaskinen och den kombinerade kylen och frysen byttes ut så sent som förra året. Det är ett välskött kök med charmig 50-tals design. I köket finns även utrymme för en matplats.

Vidare erbjuder lägenheten en hall med hatt- och skohylla där man kan hänga av sig ytterkläderna men det finns även en separat klädkammare och utrymme för mer förvaring i form av hallbyrå. Badrummet är stambytt av föreningen och där finns toalett, duschhörna samt handfat med både kommod och spegelskåp. Sovrummet är även det rymligt och här finns gott och väl plats en dubbelsäng och nattduksbord. I sovrummet finns extra inbyggda garderober. Sist men inte minst har vi vardagsrummet som är ett ljust rum i o m de stora fönsterna i söderläge. Från vardagsrummet har man även utgång till balkongen som är möblerbar.

Förutom att bo i en mycket välskött och fin lägenhet så bor man även i en mycket bra förening som förvaltas av HSB. Det är en stor förening med 120 lägenheter och flera lokaler. Föreningen har även 34 garageplatser och 38 parkeringsplatser som sina medlemmar kan hyra. Till dessa är det en separat kölista. Det finns fria 7-dygnsparkeringar i området.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.