Gillesgatan 4

Huskvarna - City, Jönköpings kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Tulpanen
Om föreningen
Avgift
3 150 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
29 808 kr/m²

Vi på Bjurfors tycker att den här bostaden i centrala Huskvarna uppfyller alla de kriterierna som en bostad ska ha. Vi är säkra på att det här är ett hem du kommer trivas i, många år framöver.

Ordning och reda, är ledord för säljaren till denna välskötta lägenheten. Något som märks så snart man kliver in över tröskeln och börjar kika runt. Med bostaden genomgående planerad planlösning och fönster i tre väderstreck får man ett vackert ljus i hela lägenheten över dygnets alla timmar.

Kvadratmeterna är utformade med högsta prioritet för att möjliggöra umgänge, middagsbjudningar och fester med lång gästlista såväl som för myskvällar i horisontalt läge. Vardagsrummet präglas av rikligt med ljusinsläpp från två stora fönster. Dessutom nås bostadens trevliga balkongen i härligt vänsterläge från vardagsrummet. Köket är stilfullt inrett med tidlösa färger och materialval. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderobs vägg. Badrummet är såväl stambytt som helkaklat och stilrent.

Att lägenheten ligger i en stabil förening är bara ytterligare ett plus. Den låga avgiften bidrar även till låga boendekostnader. Här bor man i trivsamma kvarter mitt i centrum, med promenadavstånd till både affärsgator, bussförbindelser och det naturnära Huskvarnaberget och cykel- och gångvägar utmed Vättern. Granne med parken ”Mjölkafållan” med lekplats och grönytor, eget kvartersnära bageri på Linnégatan och smidigt nära till nybyggda Stadsbiblioteket och ICA Kvantum med både färsk fisk, charkuterier och delikatesser över disk. På kort avstånd finns även Huskvarnas småbåtshamn, sandstrand och de branta backarna vid IKHP. Att bosätta sig här inkluderar en lång lista av fördelar som förenklar livspusslet för dig och dina närmaste.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Malin Bogdanoff

Bjurfors Jönköping
Mäklare Malin Bogdanoff, Bjurfors Jönköping
0723-147100