Jungfrudansen 11

Huvudsta, Solna kommun Se på karta

3 200 000 kr

2 750 000 kr +16 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Byggår
1973
Förening
BRF Jungfrudansen 1
Om föreningen
Avgift
3 604 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna fantastiska och rymliga 2:a med en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stor balkong med soligt läge. Tack vare de stora fönsterpartierna, de ljusa väggarna och det fina golvet får man ett härligt ljusinflöde i hela lägenheten. Hallen har disponerats mycket yteffektivt med en skjutdörrsgarderob samt ytterligare en garderob för mer förvaringsutrymme. Köket är stilrent inrett och utrustat med all maskinell utrustning. Sovrummet är stort till ytan och från sovrummet når ni även balkongen. Badrummet är helkaklat och i väldigt gott skick. Hiss finns i huset!

Föreningen är populär med en låg avgift där varmvatten, bredband samt el ingår!
Föreningen har även stabil ekonomi och det finns ca. 30 hyresrätter kvar, vilket indikerar på att ekonomin kan komma att bli ännu bättre framöver. Fönsterrenovering nyligen genomförd!

Närliggande Huvudsta centrum, endast ett par minuter bort, erbjuder närservice i form av matvarubutik, restauranger, apotek samt kommunikationer såsom buss och tunnelbana. Du tar dig mellan Huvudsta och Fridhemsplan på endast några minuter!

Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet löper promenadstråk och cykelvägar hela vägen in till city via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Solna Centrum och Sundbyberg.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Lawan Farag

Notar
Mäklare Lawan Farag, Notar
0735-18 03 22
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021