Hyllie boulevard 7A

Hyllie, Malmö Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Hyllie Boulevard
Om föreningen
Avgift
3 509 kr/mån
Pris/m²
35 403 kr/m²
Antal besök
1 058
Dagar på Hemnet
5

Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området, som i folkmun brukar benämnas som just "Nya Hyllie", kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion.

Bostaden som presenteras ligger ostört på sjätte våning med levande utsikt över Malmö Arena och centrala Hyllie. Noggrant genomtänkt planlösning där de praktiska lösningarna blandar sig med en hemtrevlig atmosfär. Generöst med sociala ytor i vardagsrum, kök och balkong som alla ligger i anslutning till varandra. Njut av den härliga brisen på balkongen från tidig vår till sen höst där du även tar del av morgon/förmiddagssolen. Utöver detta erhåller du ett mycket fräscht kök med komplett uppsättning vitvaror, ett stort badrum, och en praktisk walk-in-closet i sovrummet. Allt detta i stabila brf Hyllie Boulevard.

På Hyllie Boulevard 7A bor du i en trevlig och omtyckt förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Patrik Tegnhammar

Bjurfors Malmö City
Mäklare Patrik Tegnhammar, Bjurfors Malmö City
0739206650

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.