Östra Hamngatan 3

Inom Vallgraven, Göteborg Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1875
Förening
BRF Hasselbladska Huset
Om föreningen
Avgift
1 953 kr/mån
Driftkostnad
7 450 kr/år
Pris/m²
72 131 kr/m²

Accepterat pris! I en av Göteborgs mest välkända och vackraste byggnader från 1875, Hasselbladska Huset, har ni nu äran att kunna förvärva denna pampiga våning. Denna stora tvårummare har hänförande inredning och en genomgående hög takhöjd. Dessutom finns det en egen utgång till föreningens lugna innergård där en del får nyttjas som sin egna uteplats.

Lägenheten är omsorgsfullt och exklusivt renoverad 2008. Inredd med vackra originaldetaljer såsom ljuvliga takstuckaturer och takrosetter, breda fönsterlister och stilfulla spegeldörrar. Samtliga rum har höga, vackra fönster med djupa fönsternischer och fönsterbänkar i marmor. Öppen planlösning mellan det stilrena och påkostade köket från Binova/Gaggenau och det rymliga vardagsrummet. Modernt, helkaklat badrum och ett sovrum med rymlig klädkammare.

Mycket låg avgift kan hållas till föreningens medlemmar tack vare föreningens stora andel lokalytor.

Fastigheten har ett väldigt attraktivt läge i Göteborgs absoluta centrum med Sveriges tredje största shoppingcenter som närmsta granne. Här finns mycket goda kommunikationer i form av buss och spårvagnshållplatser utanför entrén. I grannfastigheten inryms Nordic Wellness Exclusive och du kan enkelt ta dig till fots överallt i Göteborgs stadskärna. Är man musikaliskt intresserad finns Göteborgs Operan precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning för att se denna exklusiva bostad!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Örgryte

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 29
    okt
    Tor 29 okt
    Bokad visning. Kontakta mäklaren för tidsbokning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.