Järfällavägen 92A

Jakobsberg, Järfälla Se på karta

2 150 000 kr

1 995 000 kr +8%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
0 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Vattenkvarnen
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 063 kr/mån
Pris/m²
41 346 kr/m²

Välkommen till Brf Vattenkvarnen och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Mycket trevlig lägenhet med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. Här finns även garderober med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Köket är rymligt med plats för matbord. Från matsalsdelen har du goda mer förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg med skjutbara dörrar med elfa inredning. Öppen planlösning med bardisk mot vardagsrum och behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till stor inglasad balkong och lika stort uteplats. Sovrummet är luftig med fönster mot uteplatsen. Plats för stor säng och annan önskvärd möblering. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv.

Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen och kostar 220kr/mån. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.

Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla