Kvarnvägen 32

Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

1 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Kvarnen i Järfälla
Om föreningen
Avgift
3 338 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
35 000 kr/m²

Accepterat pris!!

Välkommen till denna yteffektiva och välplanerade 1:a om 40 kvm som har omvandlats till en tvårumslägenhet med en skiljevägg i vardagsrummet. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Golvet är fräscht och i gott skick. Köket är praktiskt och badrummet är stort och nyrenoverat.

Brf Kvarnen är dessutom en eftertraktad förening dit många väljer att flytta, mycket givetvis tack vare det utmärkta läget men också tack vare den välskötta föreningen med extremt god sammanhållning samt god ekonomi. Området inom föreningen är riktigt trevligt med mycket gröna delar och med flera medlemmar som hjälper till med att sköta de fina rabatterna. Även i övrigt är det väldigt välordnat och medlemmarna har tillgång till bl.a. pingisrum, boulebana, grillplatser med utemöbler och parasoll. För dina långväga gäster finns även en trevlig och fräsch övernattningslägenhet med pentry, badrum och fyra bäddar. Det finns även flera separata cykelhus för att lätt rulla in cykeln, samt fullt utrustade skyddsrum i källaren.

I Jakobsberg centrum, som ligger inom promenadavstånd från bostaden, finner du mataffär, systembolag, apotek, vårdcentral, flertalet affärer, restauranger, caféer, frisörer, samt annan närservice. Om du föredrar naturens lugn istället för centrumets puls kan du med enkelhet ta dig åt andra hållet från centrum - mot Görväln. Görväln är ett fantastiskt fint naturområde som ligger inom behagligt cykelavstånd från bostaden. I naturområdet finns det tillgång till det mesta man kan tänkas behöva för härligt umgänge, bl.a. badplats, grillplatser, promenadstråk längs Mälaren, slott med hotell och restaurang, samt Brukets skidbacke med lift och café.

Flexibelt tillträde!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kontakta mäklaren

Philip Sandberg

Svenska Mäklarhuset Järfälla
Mäklare Philip Sandberg, Svenska Mäklarhuset Järfälla
070-314 01 37

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.