Viggengatan 14

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 550 000 kr

2 295 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Sparvhöken
Om föreningen
Avgift
3 136 kr/mån
Pris/m²
49 038 kr/m²
Antal besök
740
Dagar på Hemnet
11

Bra planerad 2:a med härligt stor balkong och genomgående skönt ljusflöde! Här bor du i attraktiva Barkarbystaden i en kvadratsmart lägenhet som ger dig en öppen planlösning med stora fönsterpartier. Gillar du odla och grilla är det bara att ta fram odlingslådorna, grillen och loungesetet för på den här balkongen finns det gott om plats för trevliga sammankomster.

Köket är stilrent och ljust med gott om förvaring och goda arbetsytor. Självklart har du diskmaskinen, matavfallskvarnen och den inbyggda micron - modernt och stilfullt ska det vara. Duka upp för middagsbordet och inred med den mysiga fimssoffan för här finns plats för umgänge. Badrummet har vita kaklade väggar och ljust klinker på golv. Du har en generös duschdel och en praktisk tvättdel - slipp konka på tvätten no more. Är du svaf för förvaring har du flera garderober i såväl sovrum som hall och suktar du efter ytterligare utrymme kan du glädjas åt ett generöst förrådsutrymme.

Nyfiken på mer? Kontakta mäklare Paola så berättar hon mer

OMRÅDET
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020