Flygfältsvägen 17, 4 tr

Järfälla Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Barkarby Metropol
Om föreningen
Avgift
2 699 kr/mån
Pris/m²
47 079 kr/m²
Antal besök
560
Dagar på Hemnet
4

Högs upp i huset med rymlig balkong mot innergården bor du i attraktiva Barkarbystaden. Bostaden präglas av stilrena materialval, och öppna sociala ytor med ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet övergår mot matplatsdel och kök. Ett kök med generös förvaring och goda arbetsytor. Här är det praktiskt med diskmaskin, ordentlig frys och inbyggd Micro. Matplatsen ger utrymme för matbord - perfekt att duka upp när vänner är på besök. Bostaden genomsyras är vältänkt planering för ökad bekvämlighet. Som exempel har du tvättmaskin och torktumlare hemma - slipp att konka med tvätten! Badrummet är generöst med en väl tilltagen dusch, förvaring, WC och spegel.

I sovrummet får du plats med en dubbelsäng, här har du också ett förråd eller varför inte din walk-in-closet - perfekt organiserad möjligheterna är många! Från vardagsrummet når du en rymlig balkong med härligt läge, högst upp ytan större insyn. Balkongen är möblerbar så här kan du åtnjuta morgonkaffet bekvämt eller varför inte brunchen med vänner.

Välokommen att kontakta mäklare Paola för mer information!

Område
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras komma inom kort. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnade i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 13:00–13:45
  Varmt välkommen - Anmäl dig gärna hos mäklare Paola!
 • 26
  okt
  Mån 26 okt kl. 18:15–19:00
  Varmt välkommen - Anmäl dig gärna hos mäklare Paola!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.