Dammtorps allé 17, Accepterat pris

Järvastaden, Solna Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Backsötan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
3 349 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
48 333 kr/m²
Antal besök
3 000
Dagar på Hemnet
30

*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING ***

Man välkomnas av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter.
Köket har en modern, delvis, öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Flertalet fönster i fil samt fransk balkong ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum i bra storlek.

Denna expansiva del av Solna och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Nyligen öppnade områdets egen Ica butik, denna belägen i direkt närhet till bostaden. I samband med färdigställande av bebyggelsen tillkommer flera kommersiella lokaler planlagda för mindre butiker och caféer.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna