Fridensborgsvägen 142, vån 3

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Liljekonvaljen i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
3 246 kr/mån
Pris/m²
47 075 kr/m²

Välkomna till Fridensborgsvägen 142 och denna perfekt disponerade tvåa som har allt du önskar att din nya bostad ska ha. Standarden är genomgående mycket hög tack vare det sena byggåret. Vita målade väggar utgör tillsammans med fin matt ekparkett en utmärkt grund. Vidare ges ett snyggt vitt kök med barlösning bestående av mörk stenskiva som ger en fin öppenhet mot vardagsrummet. För dig som vill ha både barhäng och en mer rejäl matplats finns gott om yta i det rymliga vardagsrummet. Sett till det praktiska finns här rejäl klädkammare i anslutning till hallen och i sovrummet en generös skjutdörrsgarderob.

Runt hörnet från huset finner ni vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och med närhet till basservice i ett av Järvastadens allra bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd.

I området går flertalet bussar och en promenad på bara 10 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare och restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37