Fridensborgsvägen 155

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Pyrolan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
2 973 kr/mån
Pris/m²
57 048 kr/m²

På Fridensborgsvägen 155 finner Ni denna välplanerade 2:a med fräscha ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i 2 väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Bostaden är även berikad med en rymlig balkong med en vy ut mot skogen. Belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

Föreningen Pyrolan i Järvastaden är belägen på Fridensborgsvägen 155-167 och byggdes av Skanska Nya Hem. Det är en stabil förening med 175 bostadsrätter och består av två fastigheter. Eftersom huset stod helt klart 2017 så finns det inga planerade renoveringar. I föreningen finns garage, förrådsutrymmen, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar, gemensam terrass med grill och lekplats. I föreningen finns 125 st garageplatser, 1 045 kr/mån, 4 mc platser 350 kr/mån . Det finns även 12 st parkeringsplatser, 500 kr/mån. Det finns för närvarande lediga platser i garaget, men 6 st i kö till p-platserna ute, (2019-04-26).

Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både natur och bra kommunikationer. I området finns den populära lekplatsen "Mulle Meck", flertalet trevliga restauranger, caféer och gym. Älskar du att vara ute i naturen så har du tillgång till Igelbäckens naturreservat och för dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare, nyöppnat bageri/café och restauranger och alldeles intill fastigheten, områdets egen ICA-butik liksom frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37