Nyproduktion

Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1104

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

3 236 550 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Planerat tillträde
Sommaren 2024
Avgift
3 350 kr/mån
Pris/m²
64 731 kr/m²
Antal besök
160
Nyproduktion

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet har en halvöppen planlösning och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. I köksdelen ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora balkongen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av rummet under sommarhalvåret och en given favoritplats för avkoppling och middagar när vännerna kommer förbi.

I hemmets andra del hittar du det rymliga sovrummet som har ett fint ljusinsläpp. I anslutning har du även den smidiga klädkammaren med linneskåp, praktiskt städskåp och plats för en hel del skor och kläder.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB

Kontakt

Mirza Licina

Skanska Sverige AB
Mäklare Mirza Licina, Skanska Sverige AB
0700729666