Grafiska Vägen 4A - Vån 4

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Stickan
Om föreningen
Avgift
3 134 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
53 900 kr/m²
Antal besök
1 835

Nybyggt februari 2022! Nu kan vi presentera denna ljusa och välplanerade tvåa med balkong belägen i det spännande projektet Tändstickan. Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns en gedigen balkong som bjuder till social samvaro. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster. Som boende i Brf Stickan får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och optimala förvaringsmöjligheter, dessutom erbjuder föreningen ett garage. Här finns även ett separat förråd vid entréplan. Bostaden är ansluten till Skanska SmartaHem. Detta möjliggör att mycket i hemmet går att sköta elektroniskt enkelt och smidigt via en mobilapp. Det är dessutom ett nyckelfritt låssystem för att underlätta vardagen. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart!

Här får man plats med dubbelsäng i sovrummet, rejäl matgrupp i köket och en större soffgrupp i sällskapsrummet. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter i sovrummets stora spegeldörrsgarderob och avhängningsmöjligheter i hallen. Likaså badrummet är stort och erbjuder kombimaskin. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller singelhushåll som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas!

Bosätt dig i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym- ett nyöppnat Nordic wellness ligger alldeles intill . Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Korsvägen nås på 5 minuter via hållplatsen ”Elisedal” som ligger tvåhundra meter från bostaden. Nära till Delsjöns naturområde med möjlighet till golf, bad och motionsslingor.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Hultström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Simon Hultström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
070-878 17 21

Visningstider

  • 1
    dec
    Tor 1 dec kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.