Nyproduktion

Grafiska vägen 4C

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

2 795 000 kr

2 950 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 12, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Plånet i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 050 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år
Pris/m²
55 347 kr/m²
Nyproduktion

Nu kan vi presentera en helt nyproducerad tvåa med studiokänsla belägen en trappa upp i det nya spännande projektet Tändstickan. Projektet innehåller två bostadsrättsföreningar, BRF Stickan och BRF Plånet som totalt innehåller 220 stycken nya bostäder.

Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är planerad i slutet av november/december 2022. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer bilder samt info! Informationsmöte kommer att hållas på mäklarens kontor på Kungsgatan 56, kontakta mäklaren för anmälan.

Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns en balkong i söderläge som bjuder till social samvaro och lugn tack vare läget mot innergården. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med flertalet stora djupa fönster med vackra fönsterskivor i marmor. Som boende i Brf Plånet får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och optimala förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett garage samt har en gemensam takterrass högt upp i huset med en härlig stadsutsikt i västerläge. Denna bostad är även uppkopplade med Skanska Smartahem vilket innebär du kan styra visa lampor, uttag och kontrollera dörrar och fönster via app. Lägenhetsdörr med digitalt kodlås. Observera att det är våning 2 mot innergården.

Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast fem minuter!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakt

Simon Hultström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Simon Hultström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
070-878 17 21