Spaldingsgatan 1

Johanneberg, Göteborg Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Förening
BRF Spaldingsgatan 1
Om föreningen
Avgift
4 047 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
55 714 kr/m²
Antal besök
2 373
Dagar på Hemnet
5

En fantastiskt bra disponerad bostad i funktionalistisk anda med genomgående planlösning som genomsyras av välplanerade och tilltalande rum. Varsamt renoverad med klassiska attribut bevarade. Luftigt vardagsrum som rymmer generösa möblemang och matsalsbord för stora bjudningar. Rofyllt sovrum med access till balkong i västerläge och vidsträckt vy över gröna och lugna omgivningar.

Välskött Bostadsrättsförening med trevlig gård. Göteborgs första och mest utpräglade funkisområde. Uno Åhrén, en av funktionalismens främsta förespråkare och stadsplanechef i mitten av decenniet var så pass nöjd med stadsdelen att han själv flyttade in i en lägenhet i Johanneberg.

Johanneberg är en stadsdel med närhet till allt som Göteborg har att erbjuda! Inom gångavstånd finns mossens grönområde och idrottsplats med bland annat tennisbana och elljusspår. Ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping, kultur och evenemangsstråk finns inom bekvämt avstånd till fots eller med kollektivtrafiken. Goda kommunikationsmöjligheter i form av buss och spårvagn finns i närheten som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.