Lasarettsgatan 11

Jönköping Väster, Jönköping Se på karta

1 700 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1988
Förening
HSB BRF Harpunen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 609 kr/mån
Pris/m²
30 357 kr/m²
Antal besök
2 682
Dagar på Hemnet
21

Väldisponerad tvåa med inglasad balkong i soligt västerläge, trevlig planlösning och goda förvaringsutrymmen. Perfekta bostaden för dig som är över 55 år på populära Jönköping Väster! 56 kvadrat att restaurera och sätta din egen prägel på. I 55+ HSB-förening med hiss från markplan. Observera att alla ägare av bostaden måste vara över 55 år gamla.

Möts av en välkomnande hall där ljuset strömmar in från vardagsrummets stora fönster.
Köket och vardagsrummet är sammanlänkade och bjuder in till sociala sammankomster. Den inglasade balkongen i väst nås från köket och blir till ett extra rum under sommarsäsongen.
Sovrummet är beläget privat i ena delen av lägenheten. Perfekt planlösning mellan social och privat yta.
Till vänster från hallen når du den väl tilltagna klädkammaren som dessutom nås från sovrummet. Samtliga fönster vetter åt väst. Badrummet är beläget direkt in till höger från hallen och går i vita och diskret puderrosa toner. Ett extra plus är att badrummet även är utrustat med tvättmaskin. Perfekt för dig som vill slippa passa tvättiderna.

I Brf Harpunen bor du i en stabil och välskött 55+ förening där ett flertal olika aktiviteter anordnas för föreningens medlemmar.

På perfekt läge och med precis allt inom räckhåll kan man knappast sakna något som boende här. Precis utanför ytterdörren har man bokstavligt talat matvarubutiker på led och flera trevliga restauranger, vårdcentral och apotek i grannhuset, caféer runt husknuten, blomsterhandlare och Västra torget som på lördagsförmiddagar har torghandel. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönsaker till blommor och hantverk. På gångavstånd finns många nöjen och kulturupplevelser. Teater, konserthus, kulturhus och Tändsticksområdet är exempel på några av de kulturella verksamheter som erbjuds.

I närheten finns fina ströv- och rekreationsområden såsom Stadsparken, Friaredalen, Vätterns strandpromenad och promenadstråk runt Munksjön. Trevliga Lasarettsparken precis utanför porten och föreningens innergård. Närmsta busshållplats når du bara några få steg utanför porten som frekvent trafikeras av stadens linjebussar.

Välkommen! Visning sker privat efter bokning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping