Nyproduktion

Jaktfalksgatan

Jönköpings kommun Se på karta

1 325 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Önskemålet
Om föreningen
Avgift
3 100 kr/mån
Pris/m²
27 041 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till BRF Önskemålet!

På Råslätt planerar vi nu för ett helt nytt bostadskvarter med det talande namnet Önskemålet. De nybyggda bostadsrätterna blir ett välkommet och efterlängtat tillskott i området.

På granntomterna har det nu byggts en vårdcentral och förskola. På gångavstånd finns redan idrottsplats, affärer, grundskola och självklart gott om goda kommunikationer. Ta gärna cykeln in till stadens centralare delar!

Här finns det mesta att välja på! Lägenheterna är mellan 34-71kvm och fördelade på 1 ROK - 3 ROK. Ettorna passar perfekt för dig som vill äga ditt första boende, övernattningslägenhet eller för dig som student i och med de bra bussförbindelserna och cykelvägarna till Högskolan. Tvåorna är fantastiskt välplanerade med rymligt kök, luftigt och ljust vardagsrum och ett sovrum med mycket förvaring.

Planering:
Lägenheterna håller på att byggas redan nu vilket betyder att bygget kommer bli av!
Det är otroligt viktigt att man lämnar in sin intresseanmälan i tidigt skede så att Johan eller Ramsin kan berätta mer om hur processen kommer se ut.
Har ni inget lånelöfte just nu så hjälper vi er gärna att komma i kontakt med en bank så att ni är förberedda inför säljstarten.

BRF Önskemålet – En chans till eget, nybyggt boende, på ett fantastiskt läge för alla!

Fyll i intresseanmälan längre ner på sidan så kontaktar vi er eller kontakta ansvariga mäklare Johan Gustavsson & Ramsin Warda för mer information.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakt

Johan Gustavsson

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Johan Gustavsson, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
0708727214