Kallhällsleden 12

Kallhäll, Järfälla kommun Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Byggår
2002
Förening
HSB BRF Källtorp i Järfälla
Om föreningen
Avgift
5 019 kr/mån
Pris/m²
31 544 kr/m²

Accepterat pris!
Kontakta mäklare för visning!

Nu har vi nöjet att kunna presentera denna vackra etagevåning i Centrala Kallhäll.
Här erbjuds ett svårslaget boende för dig med höga krav som högt i tak, stora fönster, stil, två ingångar till bostaden. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination.

Lägenheten har ett genomgående fint skick med snygga golv och vita väggar. Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Snyggt modernt fullutrustat kök med integrerad diskmaskin och kyl/frys. I köket finns det gott om förvaring och arbetsytor. Här kan du briljera med dina matkunskaper. I matsalsdelen kan 8–10 personer avnjuta måltider vid matbordet.

Snyggt rofyllt sovrum gör att du sover bättre. Trivsamt sovrum med plats för stor säng, sängbord och byrå. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med badkar. Badrummet är förberett med el för en tvättmaskin. Under trappan finns det ett förråd med mycket plats för förvaring
Vidare upp genom trappan nås det stora vardagsrummet med stort vackert fönsterparti som ger maximalt ljusflöde.
Här finns det plats för allt ett vardagsrum behöver och inte minst goda sociala utrymmen för umgänge. På övervåning vid entrén finns det förvaringsutrymme i form av garderober med skjutdörrar.

Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20min. Här har Ni nära till lekparker, Mälaren och Bolinder strand, skola, förskola. Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt Barkarby med handelscentrum, IKEA och outlet.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alexander Yossef

Notar
Mäklare Alexander Yossef, Notar
0723-03 88 29
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021