Djäknegatan 50

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Byggår
1984
Förening
BRF Djäknen
Om föreningen
Avgift
4 052 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
30 702 kr/m²

Ljus och välplanerad 2,5:a med funktion av en 3:a med trivsamt läge i fastigheten. Finns på våning tre med hiss från markplan i Brf Djäknen i Kapellgärdet. Lediga platser till parkering per 2019-11-08 för ca 100-190 kr/mån. Möjligt med snabbt tillträde!

Planlösningen erbjuder hall, luftigt vardagsrum, sovrum, stor klädkammare, trivsamt kök med bra matplats samt badrum med kakel och klinker. Klädkammaren är rymlig och har fönster varför många utnyttjar detta utrymme som ett extra sovrum. Vidare finns utrymme intill köket som används som tvättstuga då det är utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk. Genomgående ljus färgsättning med kök från Marbodal och helkaklat badrum i smakfullt grått och vitt.

Förening där värme, varm/kallvatten, bredband (250/50 mbit) och kabelt-TV via ComHem ingår i månadsavgiften. Här finns flera lummiga och barnvänliga innergårdar mellan husen med trädgårdsmöbler och lekplats att nyttja för medlemmarna. Från Djänkegatan finns nära till barnomsorg för alla åldrar, lekplatser, parker, mm. Cykelavstånd till city och resecentrum samt nära till Kvarnengallerian innehållandes ICA-butik, Systembolag, Apotek, övriga butiker och restauranger mm. Även nära till flera träningsanläggningar som man passerar på vägen till city och Resecentrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB