Orgelgatan 7

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

2 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Block
Om föreningen
Avgift
2 795 kr/mån
Pris/m²
52 111 kr/m²
Antal besök
996
Dagar på Hemnet
7

Ljus och mycket smakfull lägenhet med 12 kvm balkong i nya brf Block! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är bekvämt belägen på våning 2 med härlig balkong i söderläge. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 2,7 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Skjutdörr från vardagsrummet ut till den stora balkongen. Sovrummet är ljust och luftigt med gott om förvaring i garderober och skjutdörr till balkongen, och badrummet är mycket smakfullt och har bl a kombinerad tvätt- och torktumlare.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Varmt välkommen till vår visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Länk till lägenhetsväljaren där ni kan utforska resten av lägenheterna i ETAPP 2:
https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/#view:1-1

Bilderna är från brf Block´s visningslägenhet och samstämmer helt i material men skiljer sig i planlösning och placering från den annonserade bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB