Orgelgatan 9

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Förening
BRF Block
Om föreningen
Avgift
3 421 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
38 462 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva denna mycket stilrena och välplanerade 2a med balkong! Är du ute efter ett bekvämt boende med det lilla extra är detta bostaden för dig.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen!

Lägenheten nås bekvämt med hiss från entréplan och erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderob. Det mycket stilrena och välutrustade köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Vardagsrummet rymmer såväl soffa och matbord och från rummet nås även den trevliga möblerbara balkongen. Vidare erbjuds ett rymligt badrum med bl.a. tvättmaskin och dusch samt ett sovrum med gott om förvaring i flertalet garderober.

Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Gustav Aldin, Husfoto
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Karl Nordström

Bjurfors Uppsala
Mäklare Karl Nordström, Bjurfors Uppsala
076-6332240