Tegnérvägen 1B

Karlberg, Karlskoga kommun Se på karta

400 000 kr

450 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Tegnér
Om föreningen
Avgift
2 607 kr/mån
Pris/m²
8 163 kr/m²

Varmt välkomna till Tegnérvägen 1B! Nu finns chansen att förvärva en välplanerad lägenhet om två rum och kök. Här erbjuds det bästa av två världar då lägenheten är beläget i en lugn och populär stadsdel med närhet till allt Karlskoga city har att erbjuda.

I denna lägenhet erbjuds ett boende med smart välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, sovrum, ljust kök samt ett generöst badrum. Förutom ett bekvämt boende finns även en rofylld innegård utanför porten. Lägenheten tillhör dessutom en välskött förening med god ekonomi. Här finns allt ni kan tänkas behöva i form av parkeringsplatser (med kortare separat kö), förråd, övernattningslägenhet, fritidslokal samt tvättstuga.

Karlberg är ett område att trivas i! Utanför lägenhetsområdet finner ni alla bekvämligheter som kan önskas, såsom bl.a matbutiker, restauranger samt vårdcentral. Lägenheten är belägen ca. 2 km från Karlskoga city. Från Tegnérvägen är bussförbindelserna goda men de korta avstånden gör även att läget är optimalt för den som önskar att cykla och/eller gå.

Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Peter Aziz

Bjurfors Örebro
Mäklare Peter Aziz, Bjurfors Örebro
073-9998893