Nyproduktion

Linavägen 5

Karlberga, Södertälje kommun Se på karta

2 835 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Linahöjden
Om föreningen
Avgift
3 203 kr/mån
Pris/m²
45 000 kr/m²
Nyproduktion

Cederdalen Fastigheter utvecklar bostadsrätter om 2-5 rum och kök med oslagbart läge och exklusiv sjöutsikt. Lägenheterna är smart planerade med öppen planlösning, generös takhöjd och balkong, uteplats eller terrass. Med kvalité i fokus, med bland annat kök från Marbodal, är detta ett val för dig som ställer krav på ditt boende. Designen är tidlös och klassisk skandinavisk stil med en elegant touch.

Byggnaden uppförs i trä med klimatsmarta konstruktionsmaterial som tillsammans med bergvärme och energiåtervinning kommer att ge en mycket effektiv energiprestanda. Detta ger er en fördelaktig månadskostnad då möjlighet till grönt bolån finns. Fastigheten har även ett gemensamt gym och på innergården finns en lekplats som är tillgänglig för alla boende. För din bekvämlighet finns parkering precis utanför och möjlighet till laddstolpe finns.

Här bor ni intill Snäckviken med båtklubben bredvid och gångavstånd till både centrum och fina naturområden. Ni behöver inte vänta för att börja leva drömmen vid vattnet, inflyttning till ert nya hem kan ske redan under det första kvartalet 2022.

Intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss för mer information! Med vänliga hälsningar // Henrik Backman och Ida Olheim, Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Kontakt

Henrik Backman

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mäklare Henrik Backman, Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
+46709581435

Visningstider

  • 28
    maj
    Lör 28 maj kl. 12:00–13:00
    Välkomna till Linahöjden på visning! Denna dag går det att titta på flera olika lägenheter - alla med möjlig inflyttning mot slutet av sommaren. Föranmäl er till visning för chans till snabbare & bättre service.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.