Bergsmansgatan 56B

Karls Åby, Karlskoga kommun Se på karta

430 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Kyrkoherden i Karlskoga
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 820 kr/mån
Driftkostnad
708 kr/år
Pris/m²
7 748 kr/m²

Du välkomnas av en praktiskt och funktionell hall med ett klinkergolv direkt innanför dörren som gör det enkelt att hålla det rent under t ex de blöta månaderna när du kommer in med smutsiga skor, vidare i hallen har du klädavhängning för de dagliga utekläderna och sedan en garderob och en klädkammare för en bra förvaring i bostaden. I köket har du plats för ett matbord, nuvarande ägare använder sig av ett runt bord som gör att köket upplevs socialt och att man kan sitta och ha en trevlig middag med vänner eller familj. Köket är utrustat med det man önskar av sitt kök med bl a diskmaskin och häll.
Lägenhetens sovrum har en bra storlek där du får plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord, du kan även få plats med ett skrivbord eller ytterligare förvaring av någon form av byrå om så önskas, i sovrummet finns även platsbyggda garderober. Duschrummet med våtrumsmatta på golv och kakel på väggar gör det lätt att hålla rent på ytskikten och i lägenheten har du även en tvättmaskin som är väldigt praktiskt att ha sin bostad.
Lägenhetens vardagsrum är planerad på ett trevligt och mysigt sätt där du kan få plats med ett matbord i burspråket eller om du önskar, som nuvarande ägare har, ha ett skrivbord för hemmakontoret i detta utrymme. Vardagsrummet har i övrigt plats för soffgrupp och tv-möbel som kan placeras lite olika, men känns som att det självklara valet är så som det är planerat idag, här har du även utgång till lägenhetens balkong som mynnar mot innergården och har många soltimmar på dygnet.

Föreningen på BRF Kyrkohedern är en välskött och omhändertagen förening som även har det lilla extra för att trivas med sitt boende. I sina lokaler finns t ex bastu och gymlokal för sina boende och under de finare årstiderna har föreningen uteplats som du kan sitta med dina vänner eller med din familj på en go'fika eller en grillmiddag en skön sommardag.

Bergsmansgatan 56B är belägen med ett centralt läge i Karlskoga där du har närhet till mycket. Bl a har du naturfina promenadstråk på Rävåskullen för den som vill komma åt detta i närheten av sin bostad, under sommarhalvåret tar du dig enkelt ner till Karlskoga centrum och kan njuta av en bit mat och god dryck på en uteservering, och du har väldigt nära till att se på idrottsevenemang som en fotbollsmatch på Nobelstadion under sommarhalvåret och en hockeymatch i Nobelhallen under vinterhalvåret.

Varmt välkommen till ett bra centralt läge och visning på Bergsmansgatan 56B!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762