Allhelgonagatan 10

Katarina, Stockholm Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Byggår
1930
Förening
BRF Halvmilen 9
Om föreningen
Avgift
3 268 kr/mån
Pris/m²
81 818 kr/m²
Antal besök
2 011
Dagar på Hemnet
3

Exklusiv studiolägenhet under nyproduktion! Planerad inflyttning februari 2021.
Välkommen till denna nyproducerade tvårumslägenhet om ca 55 kvm där både det sociala umgänget och det praktiska står i fokus. Bli den första som flyttar in i denna ovanligt välplanerade lägenhet med högt i tak 2,8 meter, fina materialval och genomgående hög standard i kök och badrum, se bifogad materiallista.

Bostaden är perfekt för både singeln och paret tack vare sin genomtänkta planlösning som erbjuder ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och en hel garderobslösning längs ena långväggen.

Ett läckert boende för den med höga krav på sitt boende. Härlig rymd med öppna ytor mellan kök och vardagsrum skapar en social samvaro. Här finns plats för både soffgrupp och ett generöst matmöblemang. Genomgående fina materialval och en kompromisslös hög standard. Den öppna planlösningen ger fint ljusflöde ifrån två stora vackra spröjsade fönsterpartier från rummet. Äkta förening som äger marken och har god ekonomi.

Härliga sociala ytor i vardagsrummet med funktionellt kök och matplats samt ett exklusivt badrum med dusch, komfortvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. (Uppmätning och garantibesiktning sker vid färdigställande.)

Bästa läget på lugn återvändsgata men ändå ett stenkast från Götgatan och dess underbara myller av restauranger, caféer och affärer.

Äkta förening som äger marken med god ekonomi.

FÖR MER INFO KONTAKTA MÄKLAREN!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Södermalm