Kotkagatan 21

Kista - Akalla, Stockholms kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Våning
1
Byggår
1976
Förening
BRF KOTKAGATAN
Om föreningen
Avgift
2 196 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
39 744 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

- Perfekt planerad tvåa
- Låg avgift
- Stabil förening med mycket god ekonomi
- Närhet till kommunikationer
- Renoverade ytskikt

Varmt välkommen till en 2:a med perfekt planlösning och behagligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Bostaden är väldigt yteffektiv med generösa och sociala sällskapsytor tack vare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Snyggt renoverat badrum med dusch och ett stort sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Alla ytskikt i bostaden är renoverade. Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi och mycket god gemenskap. Med närhet till ett av Stockholms största shoppingcentrum Kista galleria som erbjuder shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger.

Med buss så når du även Barkarby Outlet med sitt stora utbud av butiker av alla sorter på endast 12 minuter! Matbutiker finns inom några hundrameter (ICA Supermarket Husby/Akalla). I Kista finns Sveriges IT-centrum med många stora företag samlade. Du finner även det trevliga grönområdet Järvafältet med sina många vandringsleder, cykel- och ridspår! Kommunikationsmässigt ligger lägenheten bra till med både Husby och Akalla tunnelbanestation på kort promenadavstånd som tar dig in till stockholm city på knappa 20 minuter. I området finns också flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
SthlmFast

Kontakta mäklaren

Okan Korhan

SthlmFast
Mäklare Okan Korhan, SthlmFast
070-517 45 74