Kommande

Dalhemsvägen 45c

Kjellstorp, Helsingborg Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Avgift
5 189 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
13 492 kr/m²
Kommande

Snart ges en ypperlig chans att förvärva denna fina tvåa på hela 63 kvm där varje kvadratmeter är väldigt bra fördelat med en genomgående planlösning. Inte minst att ytorna finns där och att det bildas ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum utan lägenheten ligger på markplan med en stor inglasad balkong som leds ut till trädgården, fantastiskt läge!

Lägenheten är fördelad på en rymlig hall med plats till att hänga av sig och garderober längs ena sidan av väggen. Till höger finner vi badrummet som kommer genomgå ett stambyte, ett närmre datum kan vi inte säga idag. För er som köpare är det en stor fördel att ni kan vara med och påverka hur ert framtida badrum ska se ut utifrån föreningens förslag av badrumsinredning/kakel. Idag är det utrustat med dusch. Köket är från 2018 som går i gråa luckor tillsammans med en fin ljus bänkskiva. Sovrummet är väldisponerat med plats till säng och förvaring.

Vardagsrummet är stort som rymmer större soffgrupp som sedan leder en ut till den inglasade balkongen och trädgården. Bostaden är perfekt för dig som vill slippa trapporna och njuta av trädgård.

På Kjellstorp bor man i ett område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.