Nyproduktion

Galjonen lgh 1003, Alörsgatan 1

Klackskär, Östhammars kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
4 166 kr/mån
Pris/m²
33 582 kr/m²
Nyproduktion

Rymlig hörnlägenhet med optimal planlösning.
När man kliver in i denna bostad möts man av ett fint ljusflöde och härlig rymd. Sovrummet har bra storlek och praktisk förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Den härliga uteplatsen i vinkel har bästa läge åt sydväst och gräsyta alldeles intill.

• Fönster åt tre väderstreck.
• Rymligt sovrum med bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober.
• Uteplats i vinkel i bästa läge åt sydväst.
• Gräsyta intill uteplatsen

FINT UPPÅT VÄGGARNA
Vi älskar den värme och ombonade känsla som tapeter ger. Därför är tapeter standard när du köper din nya bostad i Galjonen. För att du ska kunna hitta något som känns helt rätt, har du två kollektioner att välja från – kostnadsfritt.

DITT EGET BADRUM
I ditt helkaklade badrum hittar du svensktillverkad inredning från Svedbergs. Duschväggar i klarglas, kommod med bra förvaring och spegelskåp med glashyllor och eluttag. Alla badrum är utrustade med separat eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KAKEL OCH KLINKER
Vi tycker att ett badrum ska vara praktiskt och ha en stil som håller år efter år. Våra badrum är kaklade med vita stora plattor på väggarna och en mindre, grå klinkerplatta på golvet.

ARKITEKTRITAT KÖK
Köket från Ballingslöv har vita släta luckor, en praktisk och lättskött grå bänkskiva i laminat tillsammans med vita stora kakelplattor. Detaljer som infällda spotlights och helintegrerad diskmaskin sätter karaktären.

INDIVIDUELL ANPASSNING?
Ibland vill man anpassa sitt nya hem så att det passar just dig själv. Ett extra eluttag till vitrinskåpet? Eller en vägg för att avskärma köket från vardagsrummet? Vi hjälper dig med dina funderingar.

EFFEKTIV FÖRVARING
För många är förvaring A och O. Vi förstår det och har därför fokuserat på att få bra förvaringsmöjligheter i varje bostad. Med garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober får du plats med allt du behöver.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakt

Linnéa Hammarqvist

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Linnéa Hammarqvist, Mäklarhuset Norrtälje
0723817473