Zetterlunds Väg 85B

Kragstalund, Vallentuna kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1981
Förening
BRF Kragstalund II
Om föreningen
Avgift
3 963 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
33 246 kr/m²

+ Närhet till skola och förskola
+ Kommunikationer via buss och tåg
+ Balkong på rätt sida av huset
+ Garageplats inkluderad
+ Optimal planlösning med stor potential!
Perfekt för dig som önskar sätta din egen prägel på ditt nya hem!

Välkommen till ett lugnt radhusområde - perfekt för dig som söker radhuskänsla men samtidigt vill åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening. Här bor ni med absoluta närhet till natur och rekreationsområden, förskolor, skolor, kommunikationer via buss och Roslagsbanan, välsorterad ICA-butik och annan service. Till Vallentuna Centrum tar det 5 minuter med bil och in till Stockholm tar det ca. 30 med bil eller Roslagsbanan.

Detta är en optimal tvåa med stor potential och balkong i optimalt västerläge. Här möts du av en egen entré med plats för utemöbler och ytterligare förvaring i form av förråd. välkomnande hall med god plats för kläder och skor. Badrum i anslutning till tvättstuga. Ett rymligt och luftigt vardagsrum med stor inredningspotential och utgång till balkong med sol hela eftermiddag och kväll. Kök med god arbetsyta, bra utrustat samt egen matplats för flertalet sittande gäster. Ett rogivande sovrum med plats för säng, nattduksbord och garderob.

Bostaden ligger i Kragstalund. Ett område som präglas av natur och lugn omgivning. Här får du även fördelen med att bo nära till kommunikationen, mataffärer och kort färdväg när du Vallentuna Centrum.
Med Roslagsbanan tar det endast 25 minuter in till Stockholm.

I månadsavgiften ingår värme, Vatten, garageplats, indraget fritt fibernät, sophantering samt förråd. Bostadsrättsföreningen ingår i samfällighetsföreningen. Samfälligheten har till uppgift att sköta gemensamhetsytorna i områden som vatten, värme, garageplats, vägbelysning, snöröjning, sandning, gräsklippning, fibernätet, föreningslokalen med mera.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Filip Gröholt

Mäklarringen Täby
Mäklare Filip Gröholt, Mäklarringen Täby
072-252 11 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.