Nyproduktion

Fräkne gränd 3

Kungälvs kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 092 kr/mån
Pris/m²
48 039 kr/m²
Antal besök
983
Dagar på Hemnet
28
Nyproduktion

En 2:a på 51 kvm med hörnläge på våningsplan 7. Lägenheten har en inglasad balkong på ca 4 kvm. Kombinationen av hörnläge och flertalet fönster ger ett rikligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med kombimaskin. Sovrum med bra förvaring bakom en skjutdörrsgarderob som skapar en klädkammare på ca 3 kvm. Preliminär inflyttning 2024. Välkommen till din nya verklighet!

Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösningar.
Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning 6, 7 och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade.

I Kongahälla pågår arbetet med uppförandet av 320 lägenheter fördelat på fem Riksbyggen-föreningar. Nu planerar vi Brf Kaprifolen, vår fjärde bostadsrättsförening i kvarteret. Här bygger vi moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Med det nyöppnade köpcentret Kongahälla centrum som mittpunkt växer en ny stadsdel fram. Det är ett bostadsområde för den som drömmer om en bekväm vardag och en aktiv fritid.

Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vår Trygghetsfilosofi. Mer om detta läser du på vår hemsida.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Charlotte Berndtsdotter

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Charlotte Berndtsdotter, Riksbyggen ekonomisk förening
0522-65 44 11
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020