Nyproduktion

Hansagatan 17

Kungälvs kommun Se på karta

2 425 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Uteplats
Ja
Avgift
3 228 kr/mån
Pris/m²
44 091 kr/m²
Antal besök
353
Dagar på Hemnet
4
Nyproduktion

Genomgående 2:a på 55 kvm med generös uteplats om 17,5 kvm i härligt soligt läge. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Rymligt sovrum om 13 kvm med stort fönsterparti och klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning (kombimaskin). Vardagsrum/kök i öppen planlösning med utgång till uteplatsen. Preliminär inflytt 2024. Välkommen till din nya verklighet!

Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösningar.
Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning 6, 7 och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade.

I Kongahälla pågår arbetet med uppförandet av 320 lägenheter fördelat på fem Riksbyggen-föreningar. Nu planerar vi Brf Kaprifolen, vår fjärde bostadsrättsförening i kvarteret. Här bygger vi moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Med det nyöppnade köpcentret Kongahälla centrum som mittpunkt växer en ny stadsdel fram. Det är ett bostadsområde för den som drömmer om en bekväm vardag och en aktiv fritid.

Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår våt Trygghetslöfte. Mer om detta läser du på vår hemsida.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Louise Stenbom

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Louise Stenbom, Riksbyggen ekonomisk förening
0522-65 44 94
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020